Het hitte-eiland effect meten

De satelliet beeld van Atlanta, GA is een voorbeeld van een oppervlak op basis van een meting, waarvoor stralend emissies, of energie weerspiegeld records en afkomstig is uit het land, met inbegrip van daken, trottoirs, vegetatie, kale grond en water.

Alle oppervlakken afgeven thermische energie, of stralende emissies, die is uitgezonden in golflengten. Deze golflengten kunnen worden geĆÆdentificeerd en gemeten met behulp van remote sensing. Remote sensing is een proces waarbij instrumenten worden gebruikt om “vangen” de relatie van voorwerpen en materialen waarneembaar op een afstand.

Gebruik radiometers gemonteerd op een vliegtuig of een satelliet maakt onderzoekers gemakkelijk te verzamelen van een groot aantal waarnemingen oppervlak. De National Aeronautics and Space Administration (NASA) viaducten uitgevoerd met behulp van een vliegtuig gemonteerde sensor in Baton Rouge, Sacramento, en Salt Lake City.

Verscheidene steden ook gebruik maken van Landsat satelliet gegevens te classificeren bodembedekking en identificeren hitte eilanden. De Landsat 7 satelliet, een Amerikaanse satelliet aan te schaffen op afstand gemaakte beelden van het terrein het aardoppervlak en de omringende kustgebieden, biedt informatie waaruit we kunnen afleiden oppervlaktetemperaturen en warmte-eilanden te evalueren.

Bron: US EPA