Reizen door Amerika in het hooikoorts seizoen

Iedere zomer worden er duizenden mensen getroffen door de irritante bijwerkingen van hooikoorts. De lopende neus en jeukende ogen brengt mensen tot waanzin. Als u een reis plant naar het buitenland en last heeft van hooikoorts, is het raadzaam om u te verdiepen in de omgeving van de vakantiebestemming. Weet welke plekken u kunt bezoeken en welke u beter kunt mijden als u in het buitenland op vakantie gaat. Gemiddeld genomen zijn kustplaatsen of droge plekken altijd geschikte plekken voor mensen met hooikoorts.

Ongeacht de plaats waar u woont, is de simpelste methode om de gevolgen van hooikoorts te voorkomen is gebieden vermijden waar veel bomen of grasvelden zijn. Verder kunt u de effecten van de pollen verkleinen door vaseline in uw neusgaten aan te brengen. Neem net zoals u van thuis gewend bent een grote zonnebril mee om uw ogen te beschermen.

Hooikoorts Amerika

In het westen van de VS bevinden zich veel grasvelden en open plekken waar het hele jaar door planten bloeien. Het is daarom aan te raden voldoende middelen mee te nemen om een eventuele hooikoorts aanval op te vangen. Op de site van het Amerikaanse consulaat staat heel veel informatie over de seizoenen in de VS. Hierop wordt ook verwezen naar perioden dat er veel pollen in de lucht zitten. Indien u veel last heeft van dergelijke klachten dan is het aan te raden hier uw reis naar de VS op aan te passen. De beste reistijd VS hangt voor u dus af van het maai seizoen.

Op vakantie naar Amerika

Nu je alles weet over reizen met hooikoorts naar Amerika, kan uw reis bijna beginnen. Vergeet niet een visum aan te vragen voor dit land.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.